Arrestant veroorzaakt bijna frontale aanrijding

woensdag 24 april 2013

Ermelo - De politie is op zoek naar een automobilist die dinsdagavond 23 april op de N 302 onder Ermelo bijna een frontale aanrijding met een slingerende politieauto kreeg. De bewuste bestuurder stuurde heel alert de berm in en wist hierdoor een aanrijding te voorkomen.

Schoppen

Agenten waren omstreeks 20.45 uur met een arrestant, die voorgeweldsdelicten was aangehouden, vanuit Ermelo op weg naar het cellencomplex inApeldoorn. Onderweg bedreigde de 52-jarige Ermelor de beide agenten met dedood. Plotseling trapte hij de agent die de politieauto bestuurde enkele malen.Hierdoor verloor de agent de controle over de auto en kwam al slingerend op deverkeerde weghelft terecht. Ditgebeurde tussen de rotonde met de Garderensewegen De Beek.

Snelle reactie

Een naderende automobilist reageerde snel en alert door zijnauto de berm in te sturen. Ook de agent kreeg de auto weer onder controlewaardoor men niet verongelukte. De agent die naast de verdachte zat, wist de mande verdere rit onder controle te houden.

Contact gezocht

De politie wil graag met de bewuste bestuurder in contact komen.Hij kan bellen met 0900 ? 8844.

2013052971

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kootwijk | 112 alarmeringen Kootwijk | Goedkoop Tanken in Kootwijk | Supermarkten in Kootwijk | Weerbericht Kootwijk