Politie houdt twee mannen aan na achtervolging over A1

zondag 15 februari 2015

Uddel / Bornerbroek - Politiegenten hielden na een lange achtervolging op zaterdag 14 februari op de A1 bij Bornerbroek twee mannen aan. Het betreft een 24-jarige man uit Rotterdam en een 30-jarige Pool. De politie vermoedt dat de mannen onder invloed van drugs in de auto zaten.

Omstreeks 19.00 uur kreeg de politie een melding van eenmedeweggebruiker dat een auto slingerend over de A1 bij Uddel reed in derichting van Deventer. Meerdere politieauto?s gingen ter plaatse. De bestuurdernegeerde stoptekens en ging er met hoge snelheid vandoor. Ter hoogte vanDeventer lukte het de agenten om de auto te laten stoppen op de vluchtstrook.Maar zodra de agenten uitstapten, ging de auto er opnieuw vandoor richtingHengelo, waarbij de bestuurder zeer gevaarlijk rijgedrag vertoonde. Een van depolitieauto's raakte daarbij beschadigd en moest de achtervolging staken.

Ter hoogte van Bornerbroek stopte de auto op de vluchtstrook.Omdat de inzittende instructies van de agenten negeerde, werd bij hempepperspray ingezet. Daarna kon hij worden aangehouden. De 24-jarige bestuurderweigerde de auto te verlaten. Met behulp van meerdere agenten kon hij uit deauto worden gehaald, waarna ook hij werd aanhouden.

2015078094

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kootwijk | 112 alarmeringen Kootwijk | Goedkoop Tanken in Kootwijk | Supermarkten in Kootwijk | Weerbericht Kootwijk